Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(5)

1.287,88 lei

1.393,94 lei (-106,06 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(4)

1.130,83 lei

1.294,37 lei (-163,54 lei)

Adauga in cos
La comanda
(5)

1.591,65 lei

1.782,01 lei (-190,36 lei)

Adauga in cos
In stoc
(1)

1.350,00 lei

1.869,65 lei (-519,65 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit

Convectoare pe gaz online

Convectoarele pe gaz sunt ideale pentru incalzirea, in perioada rece a birourilor sau a camerelor racordate sau nu, la gaz. Convectoarele se monteaza si se utilizeaza foarte usor, inconvenientul fiind faptul ca instalarea va trebui facuta de catre o persoana specializata. Aceste tipuri de convectoare sunt indicate spatiilor unde suprafata de montare este limitata.

Convectoarele care sunt comencializare in momentul de fata pot functioana atat pe gaz de la retea cat si pe cel de GPL, fiind prevazute cu duze pentru ambele situatii. In acest caz convectoarele se pot folosi de persoanele care inca nu au acces la gazul natural.

Avantajele acestui tip de convector sunt multiple, dar cele mai importante sunt mentionate mai jos:

  • Convectorul se poate instala in orice tip de camera, fie ca este din lemn sau zidarie;
  • Instalarea se face cu un cost mic;
  • Datorita sistemului de functionare, incaperea se incalzeste rapid;
  • Se pot conecta atat la butelie, cat si la reteaua de gaz;
  • Nu exista riscul de inghet al instalatiei.

Convectoarele pe gaz se clasifica in:

Convectoare din otel, care sunt mai ieftine, dar durabilitatea de utilizare este mica.

Convectoare din fonta - pretul acestora este mai ridicat, dar fata de cele din otel durata lor de functionare si randamentul este mai mare. Convectorul din fonta se incalzeste mai greu, caldura este cumulata treptat si eliminata chiar si dupa oprirea acestuia.

Un alt criteriu de clasificare al convectoarelor se refera la tirajul acestora:

Convectoare cu tiraj fortat - noxele sunt eliminate intr-un mod mai fortat, datorita ventilatorului cu care este imbunatatit. Acest tip de convector este considerat ca fiind cel mai eficient si sigur produs. Convectorul  este prevazut cu un sistem special care isi procura aerul din exterior, necesar arderii.

Convectoare cu tiraj natural - la acest tip de convector noxele sunt eliminate in mod natural si din punctul de vedere al specialistilor nu este un model tocmai sigur. Pe langa faptul ca acest produs nu prezinta o siguranta utilizatorului, convectorul trebuie montat intr-un spatiu prevazut cu horn (cos pentru soba) care sa preia noxele ce trebuiesc eliminate.

In momentul in care decizi sa cumperi un convector pe gaz, trebuie sa stii suprafata pe care doresti sa o incazesti. Spre (mai bine de exemplu) exemplu o camera de 22mp se poate incalzicu un convector pe gaz de o putere de 2kW, dar temperatura optima se va obtine doar daca spatiul este izolat.

Izolatia spatiului este un alt aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea convectorului potrivit. Daca spatiul are infiltratii de aer rece, convectorul este posibil sa nu faca fata si atunci este necesara izolarea spatiului sau alegerea unui convector de putere mai mare.

Designul convectoarelor pe gaz este unul atragator, permitand integrarea cu usurinta in orie spatiu, fara a strica armonia si echilibrul acestuia.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.