Se incarca...

Nu rata reducerile de pana la 50% la pomi, butasi, arbusti, bulbi si seminte. Pentru reduceri intra aici

Centrale termice cu tiraj natural online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Centrale termice cu tiraj natural online

Centralele termice cu tiraj natural pe care le gasiti al Pestre.ro magazin online reprezinta solutia de incalzire cea mai utilizata in Romania in acest moment in locuinte casnice (case si apartamente de bloc) si spatii comerciale mici si medii.

Avantajul centralelor cu tiraj natural consta in pretul de achizite destul de redus al centralei, in comparatie cu alte solutii de incalzire pentru interior.

In plus centralele alimentate cu gaz pentru a incalzi, in acest moment in Romania sunt cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor de utilizare lunare, deoarece gazul consumat este inca mai ieftin decat alte surse cum ar fi curentul electric.

Avand in vedere insa ca gazul este o resursa naturala epuizabila este posibil ca la un moment dat in viitor aceasta situatie sa se schimbe.

Fiind denumite si centrale cu preparare instantanee ele sunt centrale murale utilizate pentru incalzire si preparare apa calda menajera.

Cele mai avansate modele de centrale cu tiraj natura sunt dotate cu sisteme antiinghet, au dimensiui compacte pentru a fi usor de pozitionat in casa sau apartament precum si un design din ce in ce mai placut pentru a putea fi expuse direct la vedere fara sa fie nevoie sa fie acoperite sau mascate de mobilier.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri la centrale cu tiraj natural va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.