Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Boilere termoelectrice online

boiler termoelectric, boilerboiler termoelectric 200lBoilerul termoelectric este o idee (solutie) excelenta pentru prepararea apei calde menajere. Boilerul poate functiona atat prin folosirea curentului electric, cat si prin folosirea agentului termic. Acesta este unul din aspectul ce il diferentiaza de boilerul electric, insa un aspect la fel de important este si rezistenta electrica din interiorul boilerului termoelectric, care se incalzeste in momentul conectarii boilerului la priza.

Boilerele termoelectrice sunt prevazute cu un termostat, care ajuta la reglarea temperaturii. Pentru o functionare sigura si eficienta, temperatura trebuie reglata la 60 de grade. In acest fel se va evita supraincalzirea rezistentei si se va mari durata de functionare a boilerului.

Daca doresti ca boilerul termoelectric sa functioneze pe baza agentului termic, atunci trebuie sa fii atent ca robinetii de pe serpentine sa fie deschisi.

Boilerele termoelectrice au numeroase functii, care sunt in beneficiile utilizatorului:

  • Protectia anti-inghet, este o functie pe care o au majoritatea boilerelor termoelectrice, aceasta functie ajuta sa nu scada apa din interiorul boilerul sub 0 grade.
  • Termostatul reglabil este o functie care te ajuta sa reglezi parametrii de functionare cu usurinta. Termostatul regleaza temperatura apei, dar are si capacitatea de a indica boilerului care este valoarea maxima pe care o poate atinge in procesul de incalzire. Daca iarna ai nevoie de o temperatura setata mult mai mare decat vara, termostatul reglabil devine util in sezonul cald, atunci cand poti schimba setarile economisind energie electrica.
  • Panoul de comanda se gaseste la cele mai noi boilere electrice, avand ca scop reglarea parametrilor de functionare. Este recomandat ca boilerul sa fie prevazut cu un astfel de panou electronic pentru ca te ajuta la aprecierea mai mare a temperaturii, perioada de functionare sau presiunea.

Alegerea unui boiler termoelectric se face tinand cont de multe aspecte:

  • In functie de numarul de persoane care folosesc apa calda, si de numarul de persone din locuinta se va alege capacitatea boilerului, acesta avand o capacitate cuprinsa intre 30 de litri si 150 de litri.
  • Numarul de consumatori (baie, bucatarie);
  • Dimensiunea boilerului, il poti alege in functie de locul unde va fi amplasat;
  • Tipul de montaj (boilerele termoelectrice se pot monta vertical sau orizontal);
  • Modelele mai noi de boilere au zone tampon, care ajuta la mentinerea apei calde o perioada mai lunga de timp.

Pe langa toate aspectele mentionate mai sus, nu trebuie sa uiti ca acest tip de boilere trebuiesc intretinute, daca iti doresti ca produsul sa functioneze la capacitatea lui mixima si sa aiba o viata lunga de functionare.

Pentru intretinere se recomanda verificarea periodica a anodului de magneziu, fiind verificat de cel putin 3 ori pe an. Acest anod de magneziu este responsabil pentru coroziunea boilerului. Pe langa verificarea acestui anod, trebuie facuta si o dedurizare a serpentinelor din boiler, de cel putin o data pe an, doar ca acest lucru trebuie facut de un instalator.

Boilerul este din ce in ce mai utilizat de catre oameni, atat in mediul rural cat si in cel urban. Fie ca este amplasat in bucatarie sau baie, boilerul asigura apa calda in mod constant >>> Boiler – cum il alegi si intretii corect? 

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.