Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

5.062,42 lei

5.484,29 lei (-421,87 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

5.670,15 lei

6.378,92 lei (-708,77 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Boilere tanc in tanc online

boiler tank in tank, puffere cu boiler si serpentina, pufferAtunci cand iti doresti optimizarea consumului si functionarii unei centrale termice boilerul (puffer – lb  germana, buffer – lb engleza) este dispozitivul de care ai nevoie.

Boilerul/Pufferul este un rezervor termoizolat, cu sau fara serpentine, care inmagazineaza agentul termic la o alta temperatura fata de cazanul centralei termice in sine, in vederea obtinerii unei temperaturi constante atat in spatiul incalzit cat si in interiorul cazanului ( tur/ retur). Totodata, pufferul are un rol foarte important in mentinerea la nivel mediu spre minim a consumului tuturor surselor de energie implicate in procesul de functionare al instalatiei de incalzire.

Principalele avantaje aduse de puffer / boiler sunt: economiile generate prin mentinerea consumului minim de energie, precum faptul ca permite conectarea simultana a mai multor surse de caldura pe acelasi circuit (spre exemplu, un panou solar conectat la instalatia de incalzire – acesta sporind randamentul centralei). Boilerul este cel mai frecvent folosit alaturi de centralele termice pe combustibil solid, sistemele solare, pompele de caldura si sistemelor de incalzire prin pardoseala.

Boilerele tank in tank, pot fi realizate fara serpentina (doar pentru agentul termic, nu si pentru apa calda menajera), cu o serpentina sau cu doua serpentine. Utilitatea acestora din urma este data de capacitatea simultana de preparare a apei calde menajere in vasul interior cat si stocarea agentului termic pentru incalzire in vasul exterior.

Pufferele cu boiler si serpentine sunt recomandate, in mod special instalatiilor solare, deoarece suprafata intinsa de incalzire a serpentinelor asigura o eficienta crescuta.

In functie de motivul pentru care sunt utilizate, serpentinele unui puffer  pot sa fie conectate astfel:

  • In serie – pentru utilizarea exclusiva pentru panouri solare;
  • Serpentina inferioara la panourile solare, iar serpentina superioara pentru pregatirea apei calde menajere.
  • In serie pentru producerea apei calde menajere in regim instant.

Recomandam instalarea acestor echipamente cu personal specializat, pentru a nu face investitii fara eficienta, care pot distruge sistemele pe care le ai deja (cazane), sau pot crea chiar accidente, in cazul in care nu sunt respectate normativele in domeniu.

Boilerul este din ce in ce mai utilizat de catre oameni, atat in mediul rural cat si in cel urban. Fie ca este amplasat in bucatarie sau baie, boilerul asigura apa calda in mod constant >>> Boiler – cum il alegi si intretii corect? 

Pestre.ro iti pune la dispozitie atat resursele materiale – o oferta variata de puffere la preturi competitive, cat si resursele umane –consultanti pregatiti sa te ajute si sa reduca timpul si costurile ce implica achizitionarea acestui timp de produs. Pentru a putea beneficia de ofertele noastre, te poti abona la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.