Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Boilere cu incalzire indirecta online

boiler cu incalzire indirecta, boiler cu incalzireBoilerele cu incalzire indirecta  este acel dispozitiv care incalzeste apa din sistemul de incalzire al locuintei. Boilerul cu incalzire indirecta spre deosebire de alte tipuri de boilere se foloseste de sistemul centralizat de incalzire din locuinta. Acest tip de boiler poate fi conectat la o centrala termica sau la un cazan pe combustibil solid pentru a incalzi apa, boilerul cu incalzire indirecta nu foloseste energia electrica sau gazul pentru incalzirea apei.

Avantajele boilerului cu incalzire indirecta sunt multiple:

  • Activitatea unui astfel de boiler nu supraincarca reteaua de energie electrica
  • Daca este montat in spatiul corespunzator, boilerul va avea o productivitate energetica maxima
  • Incalzirea rapida a apei in cantitati mari
  • Are posibiliatea de a furniza apa calda la mai multe surse fara micsorarea debitului

Dezavantajele boilerului cu incalzire indirecta:

  • Pret ridicat, acest pret se datoreaza faptului ca sunt folosite materiale de calitate superioara
  • Durata de incalzire a apei este mai mare
  • Boilerele cu incalzire indirecta ocupa un spatiu mai mare fata de celelalte tipuri de boilere

Montarea boilerului cu incalzire indirecta la sistemul de incalzire se face de catre o persoana specializata si se face pe sol langa sistemul de incalzire, dar poate fi facuta si pe perete. Daca doresti sa il montezi pe perete, tebuie sa verifici rezistenta peretului.

Vasul de acumulare al boilerului este din otel emailat rezistent la coroziune si apa fierbinte.

Boilerul  este prevazut cu anod de magneziu  ce  il protejeaza impotriva coroziunii, modificand potentialul electric din interiorul vasului prin reducerea la minim a pericolului de coroziune. Schimbatoarele cu una sau doua spirale si racordurile de evacuare pentru apa calda si rece din sistem sunt sudate pe vasul de acumulare. Flansa cu senzorii de termostat si termometru si suportul pentru anod este localizata in partea superioara vasului si este acoperita cu un capac din material plastic. Vasul este izolat cu un strat gros din spuma de poliuretan de 40 mm. Partea exterioara a carcasei boilerului este emailata, iar racordurile sunt metalice.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.