Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

1.075,76 lei

1.290,91 lei (-215,15 lei)

Adauga in cos
In stoc
(2)

3.021,69 lei

3.391,33 lei (-369,64 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

4.270,17 lei

4.641,13 lei (-370,96 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

6.300,79 lei

7.045,04 lei (-744,25 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

3.713,95 lei

4.223,91 lei (-509,96 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Boilere cu serpentina online

boiler cu serpentina pentru centrala pe lemne, boiler cu o serpentina, boiler cu serpentinaBoilerul cu serpentina este un recipient bine izolat, ce are rolul de a stoca si incalzi apa. Aceste tipuri de boilere cu serpentina sunt prevazute cu 2 serpentine din teava metalica ce au rolul de schimbator de caldura.

Serpentina este o teava metalica ce se afla in interiorul boilerului care are rolul de a face schimbul de caldura intre teava si apa din interiorul boilerului. Serpentinele pot lucra concomitent sau separate, in timp ce una functioneaza in regim instant, iar cealalta serpentina va lucra in regim de acumulare.

Serpentinele au rolul de a prelua agentul termic din doua surse diferite si de a forma un transfer de caldura catre apa care exista in boiler. Cele doua serpentine pot fi conectate la o sursa de energie electrica, o centrala termica, o retea de gaz metan, o pompa de caldura sau chiar un panou solar.

Boilerela cu serpentine contin o serpentina superioara care de regula este racordata la centrala termica si o serpentina inferioara care se poate racorda la panoul solar.

Boilerele sunt prevazute  cu supape de siguranta care au rolul de a controla suprapresiunea, daca aceasta depaseste valorile maxime acceptate, senzorii de oprire automata vor interveni.

Sistemul de anti-inghet cu care este prevazut boilerul, il ajuta sa treaca cu bine peste sezonul rece.

Avantajele boilerului cu serpentine:

 • se poate seta temperatura
 • daca boilerul este racordat la centrala termica, se poate seta sa incalzeasca apa, fara sa porneasca centrala;
 • boilerele cu serpentine au posibilitatea de a se monta la centrale termice, panouri solare sau sa lucreze independent;
 • sunt prevazute cu supape de siguranta si un termoregulator ce ofera posibilitatea de a seta temperatura limita;
 • boilerul cu serpentine este prevazut cu sistem anti-inghet.

Boilerele cu serpentine se pot monta atat pe perete, cat si pe pardoseala. Intretinerea boilerelor se face de catre un instalator prin curatarea acestuia de calcar.

boiler cu incalzire indirecta, boiler cu incalzireBoilerele cu incalzire indirecta  este acel dispozitiv care incalzeste apa din sistemul de incalzire al locuintei. Boilerul cu incalzire indirecta spre deosebire de alte tipuri de boilere se foloseste de sistemul centralizat de incalzire din locuinta. Acest tip de boiler poate fi conectat la o centrala termica sau la un cazan pe combustibil solid pentru a incalzi apa, boilerul cu incalzire indirecta nu foloseste energia electrica sau gazul pentru incalzirea apei.

Avantajele boilerului cu incalzire indirecta sunt multiple:

 • Activitatea unui astfel de boiler nu supraincarca reteaua de energie electrica
 • Daca este montat in spatiul corespunzator, boilerul va avea o productivitate energetica maxima
 • Incalzirea rapida a apei in cantitati mari
 • Are posibiliatea de a furniza apa calda la mai multe surse fara micsorarea debitului

Dezavantajele boilerului cu incalzire indirecta:

 • Pret ridicat, acest pret se datoreaza faptului ca sunt folosite materiale de calitate superioara
 • Durata de incalzire a apei este mai mare
 • Boilerele cu incalzire indirecta ocupa un spatiu mai mare fata de celelalte tipuri de boilere

Montarea boilerului cu incalzire indirecta la sistemul de incalzire se face de catre o persoana specializata si se face pe sol langa sistemul de incalzire, dar poate fi facuta si pe perete. Daca doresti sa il montezi pe perete, tebuie sa verifici rezistenta peretului.

Vasul de acumulare al boilerului este din otel emailat rezistent la coroziune si apa fierbinte. 

Boilerul  este prevazut cu anod de magneziu  ce  il protejeaza impotriva coroziunii, modificand potentialul electric din interiorul vasului prin reducerea la minim a pericolului de coroziune. Schimbatoarele cu una sau doua spirale si racordurile de evacuare pentru apa calda si rece din sistem sunt sudate pe vasul de acumulare. Flansa cu senzorii de termostat si termometru si suportul pentru anod este localizata in partea superioara vasului si este acoperita cu un capac din material plastic. Vasul este izolat cu un strat gros din spuma de poliuretan de 40 mm. Partea exterioara a carcasei boilerului este emailata, iar racordurile sunt metalice.

Boilerul este din ce in ce mai utilizat de catre oameni, atat in mediul rural cat si in cel urban. Fie ca este amplasat in bucatarie sau baie, boilerul asigura apa calda in mod constant >>> Boiler – cum il alegi si intretii corect?   

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri la boliere cu serpentina iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.