Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

12,89 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

13,19 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

77,11 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

77,11 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

12,48 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

7,13 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

108,89 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

15,44 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

15,44 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

Razatori si accesorii

Desi poate de multe ori nebagata in seama printre ustensilele si echipamentele din bucatarie razatoarea este unul din cele mai folosite accesorii in bucatarie atat in cele casnice cat si in bucatariile profesioniste de restaurante.

O razatoare este de multe ori mai folosita decat un robot de bucatarie spre exemplu deoarece e mai usor de utilizat si de curatat dupa utilizare avand mai putine componente.

Alegerea unei razatori se bazeaza in primul rand pe volumul de lucru si pe periodicitatea de utilizare a acesteia.

Astfel intr-o bucatarie acasa este recomandata clar o razatoare manuala si un robot de bucatarie eventual pe cand intr-o bucatarie de restaurant razatoarea multifunctionala trebuie sa fie obligatoriu electrica.

Alegerea razatoarei in afara de modul de lucru manual sau electric ar trrebui sa se faca tinand cont de materialele de fabricatie din care aceasta este facuta.

Astfel cele mai des cunoscute in special cele manuale sunt razatoare metalice insa din ce in ce mai mult prind cele de plastic sau cele de sticla folosite pentru bebelusi in procesul de diversificare a alimentatiei.

Prezenta unui bol colector a alimentelor si volumul acestuia este un factor important in alegerea unei razatoare de calitate.

Optiunile pe care le ofera razatoare prinvind dimensiunile produsului finit sau formele diverse pe care le puteti alege pentru razuirea diverselor alimente sunt factori importanti demni de luat in considerare.

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte la razatori si accesorii pentru razatori va reocmandam sa luati legatura gratuit cu specialsitii magazinului online Pestre.ro

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.