Se incarca...

Piscine și accesorii pentru piscine Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

13,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

13,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

20,01 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

25,00 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

27,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

49,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

49,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

49,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

58,99 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Piscine și accesorii pentru piscine Online

Vara una din zonele ce ne aduce relaxare si bucurie o reprezinta piscina. In plus o piscina pentru copii reprezinta probabil una din cele mai mari bucurii pe care o puteti face celor mici vara, cand afara temperaturile cresc si ne outem bucura de soare.

Puteti sa mergeti impreuna cu ei la o piscina de dimensiuni mari, insa pentru linistea dvs. pentru a evita stresul dat de urmarirea lor continua in aglomeratie, riscul de accidentari care nu v-ar lasa sa va relaxati, puteti opta pentru propria piscina in curtea casei sau de ce nu la iarba verde, camping sau in alte zone unde va puteti relaxa si dvs. dar si cei mici.

Atunci cand sunteti interesati sa achizitionati o piscina trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante pentru a putea face alegerea potrivita nevoilor dvs.

Principala categorisire a piscinelor se face dupa gradul lor de mobilitate in sensul ca puteti opta pentru o piscina imobila sau pentur o piscina care se poate strange dupa montaj sau o puteti transporta cu dvs.

Primul aspect tine de dimensiunile piscinei.

In situatia in care doriti sa luati o piscina mai mare in care sa intre si adultii si copii in acelasi timp puteti opta pentru o piscina cu cadru metalic.

Piscina cu cadrul metalic ocupa suprafete de pana la 30 mp si are nevoie de mai multe accesorii pentru buna functionare, mai ales ca ea nu se goleste decat la sfarsitul sezonului. 

Pentru buna utilizare in conditii de siguranta al unei astfel de piscine aveti nevoie de pompa de recirculare a apei, de filtre de skimmer-e, precum si de solutii si consumabile pentru a mentine apa la o calitate necesara reducerii la maxim a riscului de imbolnavire a celor care o folosesc cum ar fi solutii de limpezire, anti alge samd.

Pentru situatii in care dorit sa asezati piscina pe suprafete mici, sau sa o luati cu dvs in diversele deplasari pe timpul verii va recomandam piscina gonflabila. Aceste tipuri de piscine sunt piscine pentru copii dar pot datorita dimensiunilor piscinei sa intre si adultii. 

Aceste piscine gonflabile sunt de obicei rotunde si au diametrul de pana la 10 m. Cele cu diametru de peste 2,5 m au nevoie de aceleasi accesorii ca si piscina cu cadru metalic deoarece apa nu se goleste decat la sfarsitul sezonului, volumul de apa utilizat fiind destul de mare.

Atunci cand va ganditi doar la piscine de copii puteti opta pentru psicine gonflabile cu diametru de pana la 2,5 m care se umplu si se golesc la fiecare utilizare sunt mobile, si nu necesita accesorii suplimentare deoarece volumul de apa  este destul de redus.

Varianta complexa a unei piscine de suprafata pe care sa o aveti in curte o reprezinta piscina din PVC. Acest tip de piscina poate avea dimensiuni mari, ea nu se poate strange in sensul ca o data ce este instalata acolo ramane spre deosebire de cele de mai sus.

Pentru a beneficia de reduceri, oferte, promotii la piscine si accesorii va recomandam sa va inregistrati gratuit la newsletterul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.