Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

181,87 lei

Adauga in cos
La comanda
(2)

170,98 lei

Adauga in cos
La comanda
Pagina 1 din 2

Oglinda baie

Oglinda de baie este unul din cele mai importante elemente dintr-o baie. Oglinda are un impact estetic ridicat, aceasta fiind recunoscuta si apreciata pentru rolul sau functional. 

Oglinda poate face parte din categoria mobilierului de baie, deseori fiind chiar incastrata intr-un corp de mobilier, cum este oglinda dulap.

Deoarece mediul din baie este caracterizat de umiditate crescuta, temperaturi mai mici, trebuie sa alegi o oglinda care sa reziste acestor conditii speciale.

Pe piata exista suficiente modele de oglinzi care sa satisfaca ceintele si celor mai pretentiosi clienti. Asadar, pentru a alege cea mai buna oglinda de baie, tine cont de urmatoarele criterii.

Zona de amplasare a oglinzii

Majoritatea oglinzilor de baie sunt pozitionate deasupra chiuvetei. In acest caz, oglinda poate fi egala in latime cu acest corp de mobilier, sau mai mica, dar nu arata bine daca este mai mare.

O regula generala este aceea de a alege o oglinda cu cel putin 2,5 cm mai ingusta pe ambele laturi fata de masca. Urmatorul pas este acela de a masura zona de deasupra chiuvetei. Asta te va ajuta sa alegi inaltimea chiuvetei. Oglinzile de baie sunt pozitionate de obicei, la o distanta de cel putin 10-15 cm de la tavan.

Oglinda se instaleaza la o inaltime, astfel incat sa fie confortabila pentru oameni care au o inaltime medie de 165 cm pentru femei si 178 cm pentru barbati. Majoritatea persoanelor prefera oglinzile de dimensiuni medii sau mici, deoarece nu au o baie spatioasa. 

Forma si stilul oglinzii de baie

Acesta aspect tine in cea mai mare masura de preferintele personale ale fiecarui cumparator. Astfel, o oglinda rotunda se potriveste intr-o baie in stil clasic, dar s-ar putea sa nu fie practica daca obisnuiesti sa folosesti baia in rutina de dimineata impreuna cu o alta persoana. Formele dreptunghiulare sunt ideale pentru baile in stil modern sau minimalist. 

Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.