Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
Pagina 1 din 10

Mobila Bucatarie

Atunci cand te gandesti la amenajarea bucatariei sigur ai cel putin doua intrebari la care trebuie sa gasesti cele mai bune raspunsuri:

Cum aleg mobila de bucatarie ?

Ce mobila de bucatarie imi trebuie?

Avand in vedere abundenta de informatii existenta in acest moment principalele aspecte de care ar trebui sa tineti seama in procesul de alegere a mobilierului de bucatarie sunt:

Aveti grija sa acoperiti functional cu mobilierul de bucatarie zonele importante ale acesteia:

- Zona de pastrare la rece

- Zona de depozitare

- Zona de lucru sau zona de preparare

- Zona plitei

Aveti grija sa respectati principala cerinta de functionalitate a bucatariei - trebuie sa existe un triunghi intre zona de lucru, zona plitei si zona de pastrare la rece.

Obligatorii in procesul de amanajare a bucatariei sunt mese si scaune asta insa bucataria permite asezarea acestora. Daca nu locul de luat masa poate fi in afara bucatariei.

O alta zona destul de folosita in bucatarii sunt coltarele de bucatarie care de obicei inconjoara pe cel putin 2 laturi masa.

Exista mai multe tipuri de mobilier de bucatarie functie de dimensiunile pe care bucataria vi le ofera.

- Mobilier de bucatarie in linie este un mobilier ce se preteaza bucatariilor cu dimensiuni mici

- Mobilier de bucatarie in forma de L - aveti grija la spatiile intre zona plitei, zona chiuvetei si zona de pregatire pentru a evita accidentele si aglomerarea

- Mobilier de bucatarie cu insula - este tipul de mobilier folosit in bucatariile mari generoase, insula putand fi folosita atat ca zona depreparare, zona plitei cat si ca loc de servit masa

- Mobilier de bucatarie in forma de U - folosita in bucatariile profesionale din restaurante in care mai multi oameni trebuie sa lucreze pe zona diferite in acelasi timp

- Mobilier de bucatarie in linii paralele - acest tip de mobilier se foloseste atunci cand usa de intrare/iesire din bucatarie si fereastra sunt pozitionate pe pereti opusi

Piesele de mobilier de bucatarie avand in vedere faptul ca sunt utilizate intr-o zona a locuintei cu umiditate crescuta, temeperaturi mari si cu un grad de utilizare zilnica mare trebuie sa fie de cat mai buna calitate.

Pal-ul si mdf-ul sunt materiale bune pentru bucatarie cu preturi accesibile insa nu ofera calitatea pe termen lung data de lemn. 

Stilul modern de mobilier de bucatarie imbina lemnul sticla si metalul pe cand stilul clasic este concentrat doar pe lemn sau imitatii de lemn (pal, mdf)

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, reduceri sau promotii va recomandam sa va abonati gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.