Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

21,45 lei

Adauga in cos
In stoc
(0)

17,74 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

11,78 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

11,39 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

40,88 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

47,12 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

45,87 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

44,27 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
(0)

67,12 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Pagina 1 din 7

Spoturi Led

Iluminatul interior este foarte important, iar evolutia tehnologica permite utilizarea unei lumini sanatoase chiar si dupa lasarea intunericului. 

Pentru iluminat interior eficient si economic, foloseste un spot LED. Acesta daca este pozitionat corect in fiecare incapere din locuinta, ofera un grad ridicat de confort.

Aplice si spoturi LED pentru lumina ambientala

Pentru ca in orice camera din locuinta ai nevoie de o sursă de lumina ambientala, care sa lumineze intreaga incapere, foloseste spoturi cu led. 

Spotul cu led este cea mai rezistenta si mai economica varianta. Un astfel de bec rezista pana la 50.000 de ore, in comparatie cu doar 1000 de ore cat dureaza un bec incandescent. 

Spoturile LED alimentate la 220V, au o lumina suficient de puternica si de calda pentru a servi ca spoturi de exterior, iluminand curtea sau zona din fata casei.

Spoturi si aplice LED pentru lumina de zona

Lumina de zona este lumina din incapere care lumineaza o zona specifica. Astfel de spoturi LED sau de aplice, pot fi instalate si in locul veiozei. La birou poti incastra spoturile sau aplicele direct in mobila sau pe perete in apropierea biroului.  Spoturile led incastrabile se potrivesc pentru citit, 

in zona chiuvetei sau acolo unde pregatesti ingredientele pentru gatit, cum ar fi zona in care tai legumele. Spoturile pot fi incastrate in perete sau tavan, deci nu par a ocupa mult spatiu, nu deranjeaza estetic si pot fi instalate in asa fel incat diferite zone sa fie controlate de diferite intrerupatoare. 

Spoturile si aplicele LED pot fi utilizate pentru lumina de accent, concentrata intr-o zona restransa si specifica. In general este folosita pentru a pune in evidenta piese de decor artistic sau pentru acvarii sau terarii. 

De asemenea, pot fi folosite aplice cu lumina indirecta pentru a lumina un hol lung care trebuie traversat noaptea pentru a ajunge la baie. Sistemele de iluminat LED sunt discrete, economice, dar foarte eficiente. 

Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.