Se incarca...

Fete de masa, servete si naproane

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

18,38 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

18,38 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

18,38 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

65,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

65,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

65,85 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

6,60 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

6,60 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 10

Fete de masa, servete si naproane

fete de masa, servete, naproanePentru succesul si calitatea unei mese, fata de masa, naproanele, servetele de masa contribuie cromatic la starea de bine ce ar trebui sa fie prezenta in aceste momente speciale ale zilei. Atunci cand vrei sa cumperi o fata de masa, un placemat sau un napron esti influentat/a in primul rand de culori, decoratiuni, design, insa, trebuie sa iei in considerare si alte aspecte.

Cum alegi fata de masa?

O fata de masa de calitate transmite celor dn jur cateva aspecte care te caracterizeaza printre care:
  • Atentia la detalii
  • Atentia la calitare
  • Atentia la armonia lucrurilor inconjuratoare
  • Atentia la armonia design-ului
  • Originalitate
  • Atmosfera (exemplu Craciun, Paste)
Forma fetei de masa

  • Fata de masa rotunda - O fata de masa poate fi rotunda si obligatoriu trebuie pusa pe o masa rotunda
  • Fata de masa patrata - se potriveste pentru mesele patrate si rotunde
  • Fata de masa ovala - se potriveste doar la mesele ovale
  • Fata de masa dreptunghiulara - se potriveste pentru mesele ovale si mesele dreptunghiulare
Culoarea fetei de masa se alege in functie de eveniment si de locatia in care se ia masa. De obicei restaurantele exclusiviste foloses fete de masa de culori deschise pe cand, in familie se folosesc fete de masa cu decoratiuni sau cu specific, de Craciun sau Paste.

Materialele de fabricatie ale fetei de masa - cele mai bune sunt fetele de masa din bumbac, din matase, lana, care pe langa faptul ca se curata si se calca usor, sunt mai elegante. Cu un grad mai mic de eleganta dar mai ieftine sunt fetele de masa din materiale sintetice (poliester, naylon, vinil) care au avantajul ca se pot utiliza fara probleme si la interior si la exterior.

Dimensiunile fetei de masa

Alegerea unei fete de masa se face tinand cont de urmatoarele aspecte: Pentru mese formale, fata de masa este bine sa cada cu aproximativ 25 de cm peste marginile mesei. Pentru mesele obisnuite, fata de masa ar fi bine sa cada cu 15 cm peste marginile mesei.

Pentru mesele de tip eveniment sau cine foarte sophisticate, fata de masa ar fi bine sa cada 40 cm peste marginile mesei. Astfel, daca fata de masa ar trebui sa cada cu 20 cm peste marginile mesei iar masa are 100 X 90 cm atunci alegerea fetei de masa trebuie sa fie (Lungimea mesei + 2 X lungimea ce cade peste margini) x (latimea mesei + 2 X lungimea ce cade peste margini) adica in cazul nostru (100 + 2 X 20) X (90 + 2 X 20) = 140 X 130 cm.

Naproanele sunt in majoritatea lor dreptunghiulare iar materialul de fabricatie ar trebui sa fie similar cu al fetei de masa insa, in culori contrastante sau din aceeasi gama cromatica. Nu este recomandat ca naproanele sau servetele de masa sa fie identice cu fata de masa decat in situatiile special, la evenimente.

Pentru a beneficia de cele mai bune promotii, reduceri si oferte de pret la fete de masa, servete de masa, naproane iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.