Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Electrocasnice Bucatarie online Online

In cadrul categoriei Electrocasnice Bucatarie din Pestre magazin online veti gasi o gama vasta de electrocasnice mici de bucatarie.Unele din cele mai importante... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre

In aceasta categorie sunt 60 produse. Listati urmatoarele produse

Electrocasnice Bucatarie online Online

In cadrul categoriei Electrocasnice Bucatarie din Pestre magazin online veti gasi o gama vasta de electrocasnice mici de bucatarie.

Unele din cele mai importante electrocasnice de bucatarie sunt: cantar de bucatarie, cana fierbator, storcator de citrice, prajitor de paine, mixer, plita electrica, parat de facut paste, deshidrator de alimente, storcator de rosii.

Echipamentele pentru preparare hrana sunt indispensabile in gospodarie, deoarece atunci cand sacrificam un animal pe care l-am crescut tot timpul anului dorim sa preparam cele mai alese bunatati cum ar fi carnati, caltabosi, sunca, afumaturi, sarmale. 

Pentru a putea prepara aceste bunatati avem nevoie de echipamente specializate cum ar fi masini de tocat carne, masini de facut carnati.

Toate echipamentele preparare hrana din magazin online Pestre.ro sunt certificate pentru a fi folosite in industria alimentara si pentru a intra in contact direct cu alimentele.

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, preturi si reduceri va recomandam sa va abonati la newsletter-ul Pestre.ro aici