Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Draperii si Perdele

set draperii, draperie dormitor, draperie bucatarieDraperia trebuie aleasa in functie de nivelul de intimitate si de lumina dorite in camera respectiva.

Cum alegi draperia potrivita?

Alegerea unei draperii, mai ales in cazul unei draperii colorate, devine complicata atunci cand ai o multitudine de produse din care ai de ales insa, daca tii cont de cateva aspecte simple lucrurile devin mai usoare.
Cum potrivesti draperia cu perdeaua

Atunci cand perdeaua este inflorata sau cu modele, draperia ar trebui sa fie sinpla iar atunci cand perdeaua este simpla, draperia ar trebui sa fie cu motive florale, sau mai multe culori. Daca perdeaua este pana la pervaz sau pana jos, la podea, exact aceeasi dimensiune trebuie sa fie si la draperie.
Dimensiunile draperiei

Indiferent daca perdeaua si implicit draperia sunt pana la pervaz sau pana la podea, draperia se alege inmultind latimea ferestrei cu 2,2. Perdeaua se alege inmultind latimea ferestrei cu 1,8. Astfel, se vor putea face incretituri asa cum trebuie.

Gradul de opacitate al draperiei

In camere cu nivel de intimitate mare, nivelul de opacitate al draperiei trebuie sa fie cel mai mare. Astfel, pentru dormitor se aleg draperii prin care lumina trece foarte greu sau deloc.

Pentru bucatarie sau living, modelele de draperii pot fi semi-opace sau semi-transparente, deoarece nivelul de intimitate necesar nu este foarte mare, in schimb este nevoie de cat mai multa lumina mai ales in timpul zilelor scurte si mohorate de iarna.

Pentru a beneficia de cele mai bune reduceri, oferte de pret si promotii la draperii iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro, magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.