Se incarca...

Campania de primavara a inceput cu reduceri de pana la 50% la peste 5000 de produse. Intra si alege-ti produsul pentru casa si gradina ta. Gasesti reducerile aici

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

84,41 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

157,87 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

125,26 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

323,64 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

78,05 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

230,32 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

87,91 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

79,19 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

50,50 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

158,41 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

38,71 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

15,42 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 17

Cratite si oale Online

cratita, oalacratita ceramica, oala ceramicaOala este un vas de bucatarie, mai inalt decat o cratita sau o tigae, folosita pentru pregatirea mancarurilor gatite pe foc, la temperaturi ridicate. Acestea sunt fabricate din fonta, otel sau aluminiu si sunt prevazute cu capac si toarte laterale.

Cele mai cunoscute oale folosite in pensiuni sau restaurante sunt cele fabricate de Novomoskovsk cel mai mare producator de vesela di Ucraina. Productia de vase de inalta calitate prezinta o regularitate in respectarea procesului tehnologic. Procesul de productie cuprinde ciclul complet de la fabricarea placilor din tabla la realizarea produsului finit.

Productia cuprinde mai multe etape de realizare:

  • Productia de metale, ce consta in taiere si stantare, este formata din produse de diferite forme si dimensiuni prin care se verifica calitatea suprafetei, proprietatile mecanice, marimea si capacitatea de hidrogenare.
  • Pregatirea suprafetelor pentru smalt, unde se foloseste un preparat de suprafata metalica fara acid, este efectuata pe baza unui degresant rece. Lucrul cu solutiile se realizeaza la temperatura ambianta, ulterior, fitingurile sunt sudate pe masinile de sudura de contact.
  • Enamelizarea, consta in emailarea clasica, care se realizeaza prin dubla ardere. Pe produsele negre dupa preparare, se aplica o suspensie de sol si apoi se usuca in cuptoare electrice si se mentine la o temperatura de pana la 860 °C. Apoi, vasele sunt acoperite cu un email de acoperire si din nou trec printr-o etapa de uscare.
  • Finisajele decorative sunt realizate dupa procesul de smaltare. Produsele trec prin etapa de control a calitatii. Cele cu defecte sunt eliminate, iar cele potrivite sunt selectate pentru finisarea decorativa ulterioara. Decorul este insotit de calire la temperaturi de pana la 850 ° C.
Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.