Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Carti Online

Multi dintre noi am amenajat gradina atunci cand nu aveam informatii suiciente pe baza informatiilor din internet sau pe baza sfaturilor primite cu diferit... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre
Garduri vii, Editura Casa

25,99 lei

Stoc magazin

Adauga in cos

Carti Online

Multi dintre noi am amenajat gradina atunci cand nu aveam informatii suiciente pe baza informatiilor din internet sau pe baza sfaturilor primite cu diferite ocazii.
Situatia asta s-a incheiat deoarece de acum puteti avea in casa in fiecare zi cel mai bun gradinar cu ajutorul cartilor pe care vi le oferim in cadrul categoriei Carti din www.pestre.ro. Aici veti gasi cele mai cunoscute titluri despre gradina, amenajari, ingrijire plante, scrise de unii din cei mai cunoscuti specialisti romani si internationali.
Nu trebuie sa va mai faceti griji despre cum se face o anume activitate, cum e corect, daca e bine cum va ganditi sa procedati sau daca se poate proceda diferit. Acum aveti la indemana pentru 100 de titluri diferite din care va puteti inspira si puteti invata pentru a deveni dvs o sursa de informatii pentru cei din jur.
Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozite la 0374 464 464 sau al contact@pestre.ro