Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
 • Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb
 • Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb
 • Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb
 • Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb
 • Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb
Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb -25%

Compatibil cu acest produs:

Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb

 • COD #590
 • Producator: Plant
  8.17
 • 10,89 lei
 • 8,17 lei
 • -25%
 • TVA inclus
 • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,50 Kg

Informatii generale Butasi trandafiri tip tufa Iceberg, alb

Daca nu se prind le schimbam gratuitInformatii generale Butasi trandafiri tip tufa iceberg, alb:

Butasii de trandafir tip tufa, alb sunt florile cu cea mai mare incarcatura emotionala, cu mirosul cel mai puternic si placut, capabili de a transmite sentimente ce nu pot fi descrise prin intermediul cuvintelor. Nici o alta floare nu transmite la fel de bine ca trandafirii sentimente puternice precum cel de iubire pura, gelozie sau iubire pasionala.

Butasii trandafiri Iceberg, albi fac parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Acesti butasi trandafiri ieftini au floarea dubla, de vigoare mare. Au parfumul discret, cu o inflorire repetata si sunt perfecti pentru a da o nota speciala gradinii.

Metode de Utilizare Butasi trandafiri tip tufa iceberg, alb:

Trandafirii tip tufa, albi sunt plante care cer lumina multa astfel ca se prefera plantarea lor in locuri insorite ,primavara sau toamna  pentru a asigura arbustului o crestere normala, o inflorire abundenta, si o buna dezvoltare a lemnului. Procentul de avortare a florilor este legat de lumina insuficienta. Acesti trandafiri butasi se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina.

Solul trebuie mentinut permanent in stare umeda. Totusi atat excesul de apa cat si seceta sunt nefavorabile trandafirilor. Trecerea de la o stare la alta produce socuri in viata plantelor, debilitandu-le.

Butasii de trandafir Iceberg, alb prefera solurile usoare, bogate in humus, fertile. Solurile indicate pentru acesti trandafiri de vanzare sunt lutoase, lutoase-argiloase, permeabile cu pH intre 5.5-7.5. Este necesara fertilizarea periodica cu gunoi de grajd toamna si ingrasaminte chimice toamna sau primavara.

Taierile trandafirilor se fac anual, in perioada de repaus vegetal: primavara inainte ca plantele sa intre in vegetatie activa si toamna dupa caderea frunzelor. Un lucru extrem de important este faptul ca acesti trandafiri de vnzare infloresc numai pe ramurile anuale.Tot prin taiere se evita imbatrinirea prematura a plantelor, formarea unui sistem radicular viguros, si se incurajeaza formarea ramurilor pentru inflorirea de anul urmator.

Trandafirii albi sunt cadouri potrivite pentru orice sarbatoare. Acestia se pot oferi cu ocazia unei onomastici, de Valentine`s Day sau se pot oferi atunci cand mergem in vizita la spital la o fiinta draga noua. Trandafirii au devenit astfel izvor de inspiratie pentru multi poeti si scriitori, acestia consacrand in memoria celebrelor flori diferite citate si versuri.

Trandafirii de gradina sunt foarte rezistenti la boli si daunatori. Butasii trandafiri de vanzare au un mare avantaj deoarece sunt butasi de trandafiri online care pot fi achizitionati mult mai simplu si mai rapid, iar pe langa aceasta au si transport garantat pana la tine acasa. In acest fel nu trebuie sa te mai deplasezi tu la ei, vin ei la tine acasa. Astfel ai doua mari avantaje: butasi trandafiri pret avantajos si transport garantat oriunde in Romania.

Caracteristici:

Metoda de Insamantare(sadire) - Direct / Butasi

Perioada sadire - Februarie- Aprilie si Octombrie- Noiembrie

Tip sol - Orice tip

Expunere Soare - Locuri insorite/ Semiumbra

Culoare - Alb

Soi - Theahibrid

Parfum - Mediu

Tip produs - butasi trandafiri

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Butasi trandafiri
Perioada insamantare: Toamna, Primavara
Metoda insamantare: Direct
Tip sol: Orice fel de sol
Expunere soare: Locuri insorite, Semiumbra
Perioada de inflorire: Iunie -Septembrie
Ciclu de viata: Peren
Culoare: Alb
Parfum: Parfum Mediu
Soi: Cataratori
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Butas trandafir pitic Rosa Mystica

20,93 lei15,70 lei

-25%
Butasi trandafir Polyanta Goldbeet

15,87 lei11,90 lei

-25%
Butasi trandafiri Mr. Lincoln, rosu aprins

10,89 lei8,17 lei

-25%
Butasi trandafiri, floribunda, England

22,89 lei13,73 lei

-40%