Casa si gradina

Cum alegi setul de farfurii in functie de eveniment? Autor: Alexandra Mirica | Publicat pe 08.07.2019, actualizat la 08.07.2019, in Casa si gradina Cum alegi setul de farfurii in functie de eveniment?

Farfuria, numita popular si blid, talger, tipsie este un obiect de forma rotunda, cu marginile putin ridicate si cu fundul plat sau adancit, in care se serveste mancarea. Primele farfurii erau facute din lut, mai tarziu din argint si aur, iar in prezent din materiale precum otelul, inoxul. Inainte de a fi inventate farfuriile moderne,…

Citeste tot articolul
Cum alegi storcatoarele de legume si fructe? Autor: Alexandra Mirica | Publicat pe 28.06.2019, actualizat la 28.06.2019, in Casa si gradina Cum alegi storcatoarele de legume si fructe?

Diferenta majora dintre storcatoarele de fructe si blenderele pentru suc este extractia din fruct. Un storcator va separa sucul si pulpa din fruct de resturi, astfel incat partea insolubila sa fie indepartata, iar cea solubila sa ramana. Un blender va crea suc din tot ceea ce include fructul, cu alte cuvinte, nu se indeparteaza nimic…

Citeste tot articolul
Cum alegi piscina gonflabila? Autor: Alexandra Mirica | Publicat pe 25.06.2019, actualizat la 25.06.2019, in Casa si gradina Cum alegi piscina gonflabila?

Piscina reprezinta o metoda de distractie perfecta pentru toata familia. Aceasta este o modalitate excelenta de a te racori intr-o zi torida, dar si de a-i convinge pe cei mici sa petreaca timp si afara. Daca ideea de strand nu iti surade, sau vrei sa te relaxezi in apa oricand vrei tu fara sa fie…

Citeste tot articolul
Cum alegi cortul potrivit? Autor: Alexandra Mirica | Publicat pe 18.06.2019, actualizat la 18.06.2019, in Casa si gradina Cum alegi cortul potrivit?

Daca esti nou in domeniul campingului sau chiar daca vrei sa faci un upgrade cortului tau, poate fi coplesitoare incercarea de a afla care dintre cele mai multe tipuri de cort vor fi potrivite pentru tine. Au disparut zilele cand corturile erau standard, cu rama in forma de A si cu stalpi grei de lemn….

Citeste tot articolul
Cum alegi hamacul potrivit? Autor: Alexandra Mirica | Publicat pe 12.06.2019, actualizat la 12.06.2019, in Casa si gradina Cum alegi hamacul potrivit?

Hamacul este prima optiune de relaxare la plaja, pentru multi oameni, chiar inaintea sezlongului, deoarece ofera un sentiment de libertate si lipsa de griji. Aceleasi sentimente le ofera si daca este situat, in gradina, pe balcon, terasa sau, de ce nu, in sufragerie – daca alegi un hamac clasic mai compact si ai suficient spatiu….

Citeste tot articolul

Pagina 1 din 34

Abonare la newsletter

3% DISCOUNT la orice comanda la abonarea la newsletter-ul nostru.