Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Arbust fructifer Goji Barbarum
  • Arbust fructifer Goji Barbarum
Arbust fructifer Goji Barbarum

Compatibil cu acest produs:

Arbust fructifer Goji Barbarum

  • COD #3313
  • Producator: Plant
    18.99
  • 18,99 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 0,10 Kg

Informatii generale Arbust fructifer Goji Barbarum

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Arbust fructifer Goji Barbarum:

Arbust fructifer Goji Barbarum poate fi cultivata si in ghiveci la lumina, in spatii protejate cu un aport corespunzator de ingrasamant si apa. Arbust fructifer Goji Barbarum este o specie originara din Himalaya,fructele de goji berry  sunt utilizate pentru cresterea imunitatii si  purificarea organismului. Planta creste rapid si fructifica din abundenta.

Mod de utilizare Arbust fructifer Goji Barbarum:

Arbust fructifer Goji Barbarum este cunoscut si sub denumirea de fructele tineretii vesnice au un conĊ£inut ridicat in vitamina C si fier. Arbust fructifer Goji Barbarum genereaza o stare de bine si de optimism, de aceea se mai numesc si boabele fericirii. 

In conditii adecvate, planta are o crestere rapida, producand flori liliachii sau violete la inceputul verii.Fructele se consuma in stare proaspata, uscata sau sub forma de sucuri, lichior de Goji.

Incepnd cu anul 2 de cultura, plantele fructifica normal.

Caracteristici Arbust fructifer Goji Barbarum:

Perioada de fructificare este din mai - iulie / iunie - august. 

Perioada de maturatie poate merge pana in noiembrie in functie de conditiile climaterice, Goji prefera soluri bine drenate, in plin soare sau semi-umbra. 

Arbustii fructiferi sau baciferi, sunt alegerea ideala pentru cei ce vor ca munca lor sa dea roade. Arbustii fructiferi ne garanteaza fructe proaspete si sanatoase in propria gradina. Printre cei mai intalniti arbusti fructiferi putem enumera agrisii, afinii, murii, zmeurii, coacazii. Arbustii fructiferi sunt irezistibili pentru copii. Cum pot ei sa vada un mur plin de fructe si sa nu se serveasca? Cum pot vedea zmeura crescand mare si gustoasa si sa nu o incerce? Tocmai de aceea, cand vine vorba despre ingrijirea arbustilor fructiferi, nu se recomanda folosirea de ingrediente chimice pentru protejarea lor. Singurele situatii cand astfel de ingrediente sunt recomandate sunt doar cazurile speciale, cand planta se imbolnaveste sau trebuie protejata, si atunci cand stim ca nimeni nu are cum sa guste accidental din fructele produse de arbustul fructifer in cauza.

Afinul, coacazul si zmeurul prefera zonele luminoase, desi pot produce fructe si in zonele mai umbroase. Se dezvolta ideal in zone colinare si se adapteaza bine la conditiile de mediu din Romania.

Doar la Pestre ai parte de arbusti fructiferi de vanzare certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea arbustii fructiferi online se vand foarte bine si au mare cautare.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Goji
Culoare fruct: Rosu
Forma fruct: Alungit
Tip sol: Poate fi cultivata si in ghiveci la lumina
Expunere soare: Semiumbra
Perioada de sadire: Tomna tarziu
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !