Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Arbust fructifer Agris, rosu
Arbust fructifer Agris, rosu -20%

Compatibil cu acest produs:

Arbust fructifer Agris, rosu

  • COD #3422
  • Producator: Plant
    16.18
  • 20,22 lei
  • 16,18 lei
  • -20%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,50 Kg

Informatii generale Arbust fructifer Agris, rosu

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Arbust fructifer Agris, rosu :

Tufele de Arbust fructifer Agris,rosu sunt de vigoare mijlocie, cu ghimpi subtiri si rari. Soiul este productiv cu rezistenta buna la boli.

Fructele agrisului, agrisele sunt mari 5 g, de culoare rosu inchis. Pulpa este rosu galbui, cu gust armonic, placut.

Agrisul,rosu face parte din categoria arbustilor fructiferi puternic ramificat, prevazut cu ghimpi lungi de 7-15mm, dipusi cate unul sau trei la baza mugurelui, pe tulpini. 

Formatiunile fructifere se formeaza pe lemn de 2 ani, dau productii mari intre 3-6 ani, dupa care se usuca si trebuie inlocuite cu cresteri noi.

Fructul agrisului este o baca polisperma, de consistenta moale, de culoare verde, galbuie sau roza si se maturizeaza la sfarsit de iunie si inceputul lui iulie. Toate soiurile sunt autofertile.

Productiile maxime de fructe se obtin intre anii 5-7 de la plantare si sunt de 4-6 kg/tufa, respectiv 12-15t/ha.

Agrisul, rosu se inmulteste prin butasi semilemnificati, marcote, despartirea tufei si altoire in T in luna august, cu mugure detasat cu scutisor sau cu varf de lastar lemnificat. 

Altoirea agrisului rosu se foloseste la obtinerea de arbusti cu trunchi de 25-50cm, iar ca portaltoi se alege specia Ribes aureum.

Este un soi cu coacere timpurie, fructele sunt mari, ovale, cu pulpa rosie, deosebit de aspectuosi si gustosi. Agrisul are crestere viguroasa,rezistenta buna la fainare. Produce abundent.

Arbustii fructiferi sau baciferi, sunt alegerea ideala pentru cei ce vor ca munca lor sa dea roade. Arbustii fructiferi ne garanteaza fructe proaspete si sanatoase in propria gradina. Printre cei mai intalniti arbusti fructiferi putem enumera agrisii, afinii, murii, zmeurii, coacazii. Arbustii fructiferi sunt irezistibili pentru copii. Cum pot ei sa vada un mur plin de fructe si sa nu se serveasca? Cum pot vedea zmeura crescand mare si gustoasa si sa nu o incerce? Tocmai de aceea, cand vine vorba despre ingrijirea arbustilor fructiferi, nu se recomanda folosirea de ingrediente chimice pentru protejarea lor. Singurele situatii cand astfel de ingrediente sunt recomandate sunt doar cazurile speciale, cand planta se imbolnaveste sau trebuie protejata, si atunci cand stim ca nimeni nu are cum sa guste accidental din fructele produse de arbustul fructifer in cauza.

Afinul, coacazul si zmeurul prefera zonele luminoase, desi pot produce fructe si in zonele mai umbroase. Se dezvolta ideal in zone colinare si se adapteaza bine la conditiile de mediu din Romania.

Doar la Pestre ai parte de arbusti fructiferi de vanzare certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea arbustii fructiferi online se vand foarte bine si au mare cautare.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Agris
Culoare fruct: Roz
Forma fruct: Alungita
Greutate medie fruct: 5 gr
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Aerat
Expunere soare: Semiumbra
Perioada de sadire: Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Alun Turcesc, Corylus Colurna

30,40 lei24,32 lei

-20%
Arbust fructifer coacaz tip tufa Fertodi 1, negru

11,39 lei9,11 lei

-20%
Arbust fructifer coacaz port inalt Jonker van Tets, rosu

27,13 lei21,70 lei

-20%
Arbust fructifer coacaz tip tufa Jonker van Tets, rosu

12,94 lei10,35 lei

-20%